Sieta Kluin

Door de jaren heen heb ik zelf de kracht van aanraking en massage/lichaamswerk ervaren. Het deed me zo goed regelmatig professioneel aangeraakt te worden. Om te ontspannen, weer in mijn lijf, bij mezelf te komen en te helen.

25 jaar geleden volgde ik mijn eerste massagecursus, Oosterse- en Westerse massage. Daarna volgden nog Rebalancing, holistische massage en haptonomie. Maar beroepsmatig deed ik er niet veel mee hoewel er wel een verlangen was. Ik kreeg verschillende keren terug dat ik zulke fijne massagehanden heb. :)

Toen ik de AromaTouch sessie had ervaren voelde dit als een massage die bij me past, de combinatie van zachte aanrakingen én de geurende en helende essentiële oliën. Daarom heb ik gekozen om deze training te volgen. In de verschillende massages die ik zelf heb ondergaan viel me steeds op dat er weinig aandacht was voor het hoofd. Ik ben op zoek gegaan en kwam uit bij de Ayurvedische hoofdmassage, om juist ook aandacht aan het hoofd te geven. Het hoofd waar het vaak zo druk en gespannen is krijgt nu extra aandacht om te ontspannen. Daarnaast ben ik steeds meer mijn eigen vorm aan het vinden. Een mengeling van trainingen, eigen ervaring, intuïtie en mijzelf.

 

Wil je dit ook ervaren? Maak dan een afspraak.